Marcus Birro.

Måste bara få skriva några rader om denna underbara roliga poet, författare och allt annat han är. Det är en fröjd att lyssna på Karla vagnen varje (nästan varje) fredag som går på radions p4 och höra hur bra han håller i detta program. Han börjar alltid med något som han skrivet om det som ska pratas om i programmet, sen avslutar han alltid med tänkvärda ord.
Ta bara det här när han pratar med en lyssnare, då frågar han alltid hur den personen mår och vad den gör mm. Sen pratar han med oss lyssnare som om vi känner varandra. Han avslutar alltid med orden "var rädd om dej" En mänsklig poet alltså.
Läste en artikel där han skrev hur det var att vara den första poeten som stod på Skansens scen, (om han nu var den förste, för man vet inte alltid var man har denne mannen) vissa hade visst tyck att det inte var något för en poet att stå där och vara så där vanlig som man blir om man är med i Allsång på Skansen, men Marcus Birro tyckte det var något enormt att möta alla dessa olika människor i publiken, ungdomarna som lyssnade på det just han talade om. Vissa av dessa unga kanske inte visste vem han var, vad han gjort osv. Det kändes visst stort för honom.
Nästa vecka ska ha visst ha ett par kvällar till då han leder Karla vagnen så lyssna ni som aldrig gjort det och så kan vi prata om vad ni tycker.
Det går ju även att lyssna i efterskott på honom via sr.se/karlavagnen. Så säg vad ni tycker efter ni lyssnat på honom!
Jag väntar på vad ni har att säja. Han är i alla fall min radioidol mm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0