Utförsäkrad från försäkringskassan!

Läste en artikel på Aftonbladet att från årsskiftet så blir ca 15000 personer utförsäkrade från försäkringskassan. Detta är ju skandal verkligen. Sen i slutet stod det att regeringen hade avsatt pengar till denna gruppen så kommunerna inte skulle behöva betala ut socialbidrag. Nej de utförsäkrade skulle få dom öronmärkta pengarna så att dom kunde få arbetsträna mm. Men är dom så friska att dom klarar detta?
Hur roligt är det att det blir en grupp i samhället som är dom där utförsäkrade som lever på avsatta pengar från regeringen. Det bildas en ny grupp av människor på det sättet. Det låter mycket dumt men så är det bara. Sen måste vi väl frågasätta om detta blir ett billigare alternativ för regeringen?
Det drabbar knappast dom rika i samhället och det är ju inte konstigt för alla förändringar som är gjorda av alliansen är det väldigt få som berör dom som har pengar.
Det blev ju alliansen som vann det senaste valet så folket ville väl ha det på det sättet som alliansen förespråkar eller finns det nån som har ångrat sitt val?

Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson

god morgon :)

2009-07-30 @ 08:28:49
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson

taackar:)

bra skrivet. jag tror många som röstade på alliansen inte fattade bättre utan lyssnade på (mer jobb) dvs. många yngre. jag hade flera kompisar i min ålder som röstade på dom trots att dom pluggade eller var arbetslösa.. illa.



2009-07-30 @ 08:42:22
URL: http://lovelyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0